Menu
Fitness / Lifestyle

Volgtip : Dear Good Morning

Word ook een “ochtendgekkie”

Als er iemand veel energie heeft dan is het Lienke. Lienke leerde ik kennen tijdens een reis door Indonesië een aantal jaar geleden. Ik kende haar al maar alleen van ‘online’.

We gingen naar Indonesië ter promotie van het land. Voor mij ging het over het eten (wat anders) en voor Lienke over sport en de mogelijkheden voor sportieve dingen in respectievelijk Sumatra, Java en Bali. Voor Jeroen (van We Are Travellers) over reizen in het algemeen.

Lienke’s missie is om van heel Nederland een ochtendmens te maken. Voor mij is het nog steeds een work in progress moet ik bekennen. Ik sta altijd wel vroeg op, meestal rond 7 uur als ik nergens heen hoef, maar meteen sporten is nog een ‘dingetje’.

Ik deed ooit al eerder een leuke podcast met Lienke (moet ik toch weer eens een beetje op gaan pakken die podcast) die je hieronder terug vindt. Kun je zelf horen wat haar missie is en waarom!

https://open.spotify.com/episode/7lHgNeLLKe2q4cTy9s7pRa?si=norVOhwTT82LE9auZ92MiA

Energie in de ochtend

Lienke volgen staat garant voor een lekker energieke ochtend. Haar boek – Dear Good Morning -wat eind vorig jaar uitkwam is nu al een bestseller en een aanrader als ook jij de ochtend beter wilt besteden. Hop je bed uit en niet eindeloos snoozen. Sta een uurtje eerder op en je hebt een zee van tijd over.

dear good morning

Je kunt Lienke volgen op haar eigen platform, Dear Good Morning, of via haar instagramaccount. Kun je ook meteen meedoen met haar #deargood2021 waarin ze je oproept om januari goed te beginnen met 25 energieke ochtenden. Het is aan de late kant maar dan pak je gewoon een paar dagen in februari mee. Kan jou het schelen. Gaat ook perfect samen met mijn 21 dagen challenge trouwens. Just saying.

Kortom: wil jij ook een energiekere ochtend en wil je Lienke volgen? Ik zeg doen!

Sharing is caring!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.