Menu
Lifestyle / 50+

Leestip – Saar magazine

saar magazine

Saar magazine

Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik tegen het magazine Saar aanliep. De ondertitel van het tijdschrift is 50+ maar nog lang niet dood. En eerlijk, ik vind het vooral een must read voor alle 50+ vrouwen.

Het magazine is heerlijk om te lezen, staat vol met heel herkenbare verhalen en is op sommige momenten hilarisch. Op andere momenten inspirerend of ontroerend. Kortom, ik ben echt fan. Overigens kun je een voorproefje nemen door hun online magazine te lezen. Heb je meteen een idee wat er nog meer te lezen en zien valt in Saar magazine. O en ben je net als ik 50+ en single? lees dan meteen even dit artikel over de voordelen van 50plus en single zijn.

50+ en nog lang niet dood

Eigenlijk is het misschien gek dat een magazine over het leven als 50+ zo bijzonder is. Eerder was er al een magazine volgens mij dat voor de “oudere vrouw” (gaan mijn haren van overeind staan hoor van dat soort termen) was, maar dat was met recht een trutblad. Ging alleen maar over hoe je als oud mens nog een beetje van het leven kon genieten. En ten eerste voel ik me geen oud mens en ten tweede heb ik daar niet een apart magazine voor nodig om me te vertellen hoe ik gezond dood kan gaan.

En toch is het heel fijn om te lezen over vrouwen die van jouw leeftijd zijn. Ik vind lezen in de Viva of de Flair ook leuk maar voel me toch minder aangesproken door die verhalen. Dat zijn merendeels dingen die ik al gedaan heb, al gehad heb. Ik zit gewoon in een andere levensfase. Ooit las ik het boek ‘ Kruip nooit achter een Geranium‘ Ook al een aanrader als je er een hekel aan hebt om geschaard te worden onder de noemer ‘ouderen’.

Anyway, genoeg geleuterd. Pik gewoon een kopie op van Saar Magazine. Het blad komt volgend jaar 6 keer uit. Kan niet wachten!

Sharing is caring!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.