Menu
Lifestyle

Leestip – Rachel Caine Stillhouse lake serie

Als je een fan bent van thrillers en spannende boeken dan is de Stillhouse lake serie van Rachel Caine een absolute aanrader.

De serie boeken bestaat uit vier delen. De titels zijn Engels maar wees gerust, de boeken zijn in het Nederlands. (ook in het Engels trouwens mocht je daar de voorkeur aan geven) Het verhaal begint met Gina, die een gelukkig leven leidt met haar man en twee kinderen. Door een gek ongeval waarbij een busje de schuur in hun tuin inrijdt komt ze erachter dat haar gelukkige leven niet meer dan een dun buitenkantje was. Het blijkt dat haar charmante echtgenoot een seriemoordenaar is en vanaf dat moment is het leven van Gina en haar kinderen nooit meer hetzelfde.

Ze vlucht, veranderd haar naam en doet van alles om schoon schip te maken met haar verleden.

Ik vond de boeken echt super spannend en heb ze alle vier in één ruk uitgelezen. Meer ga ik er niet over vertellen want dat kun je het beste zelf lezen.

Tijdens het googlen voor dit artikel kom ik er dus net achter dat Rachel Caine op 1 november vorig jaar is overleden. Ze was pas 58 jaar. (en nee niet door corona, maar kanker) Ze laat enorm veel boeken achter, waarvan ik deze serie en de Morganville Vampires heb gelezen. Nou ja de laatste ben ik nog aan het lezen, want heeft nogal veel delen. De laatste serie is overigens wel alleen in het Engels verkrijgbaar.

De serie bestaat uit:

Een heerlijk spannende thriller serie! € 21,50
  • Aanrader om te lezen
  • Spannend
5

Samenvatting

Een spannende reeks boeken waarbij hoofdrolspeelster Gina/Gwen geen zwak slachtoffer is, maar een sterke vrouw die vecht om wat van haar leven te maken na de dramatische gebeurtenissen in het verleden. 

Sharing is caring!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.