Menu
Lifestyle

Kijktip: Lupin

De lockdown duurt natuurlijk nog wel een tijdje en nu met de avondklok zitten we nog meer dan anders thuis. En thuis voor de buis is dan al snel de meest voorkomende activiteit in de avond. Maar wat moet je in hemelsnaam kijken?

Lupin

Vandaag dus een leuke kijktip voor je. Namelijk de serie Lupin. Een serie die bestaat uit – helaas – slechts vijf delen, maar er schijnt een tweede seizoen aan te komen met nog eens vijf delen. Dat is wel fijn want deel 5 is wel echt een open einde. Dus dat is wel iets om je op voor te bereiden.

De oorspronkelijke serie is in het Frans, hoewel je er voor kunt kiezen om het in het Engels te kijken. Ik vind dat persoonlijk nooit zo leuk. Ik wil graag de originele acteurs horen en niet een of ander ingesproken verhaal. Op Youtube vind je de Engelse trailer ook. Als je de Franse eenmaal hebt gehoord dan wil je die gewoon kijken.

Lupin

Lupin of eigenlijk Assane Diop, wordt neergezet door Omar Sy (die ook in Intouchables speelde) en de serie is vanaf het begin af aan heerlijk om te volgen.

Assane krijgt als kind een boek kado over meesterdief Arsène Lupin en laat zich daar in later leven door inspireren. Ik ga er niet teveel over verklappen, maar het is echt een heerlijke serie om te kijken. Ik kan nu al niet wachten op het vervolg, al gaat dat nog wel even duren vrees ik.

Check de teaser hieronder even voor een idee waar het over gaat.

Je kunt de serie nu kijken bij Netflix Het is een Netflix original dus je kunt het niet ergens anders vinden. Aanrader!

Sharing is caring!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.