Menu
Brainfarts

Keuzes maken…

Keuzes maken

Laat ik een ding duidelijk maken: keuzes maken en daar dan bij blijven is niet mijn grootste kracht. Ik kan gerust een beslissing maken in een split second, maar dan vervolgens bij die beslissing blijven… Dat is een heel ander verhaal.

Dat is overigens niet altijd het geval. Soms maak ik een keuze en heb ik geen enkel probleem om daar mee om te gaan. Zo besloot ik recent om te stoppen met het werk voor paleo magazine, om maar wat te noemen. Geen seconde over getwijfeld. Dus dat was duidelijk een goede keuze.

Maar neem nu iets eenvoudigs als bloggen en welke site je gaat onderhouden en welke niet. Ik zag net in mijn wordpress account dat er 37 sites verborgen zijn. Dat betekent – waarschijnlijk – dat ik ooit die 37 sites begonnen ben en weer ben gestopt. Dus als het aankomt op bloggen is keuzes maken absoluut niet mijn sterkste punt.

Toch weer..

Dus naast Simone’s Kitchen vond ik het tijd worden voor iets nieuws. Iets leuks. Iets waar niemand bij meekijkt. (waarschijnlijk) Iets waar ik mijn dagelijkse struggles kan delen. Mijn brainfarts en andere onzinnige dingen.

En heel eerlijk? Natuurlijk is het helemaal geen tijd voor iets nieuws. Ik had net de keuze gemaakt om te stoppen met alle aanverwante sites, mijn dure hosting opgezegd en alles de deur uit gedaan. Ja echt. Dus het feit dat ik hier nu toch weer een tekst zit te tikken is eigenlijk geen goed teken. Maar ja… Niets gekker dan Simone! You’ve been warned!

Sharing is caring!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.