Home Gezondheid Intermittent fasting doe je zo – winactie!

Intermittent fasting doe je zo – winactie!

door Simone
806 views
Intermittent fasting

Intermittent fasting doe je zo winactie!

De winnaar is gekozen van de actie: Jeanne is de winnaar!

Jaaa! Vandaag een leuke winactie waarbij je het gloednieuwe boek van Hannah Vreugdenhil kunt winnen: Intermittent Fasting doe je zo. Hannah leerde ik alweer jaren geleden kennen toen ze aan een van haar nieuwe uitdagingen begon: het opzetten van een maaltijdservice met gezonde maaltijden. Doormeal.

Ik deed daar de allereerste fotografie voor samen met Hannah. Het werd een doorslaand succes. Inmiddels is Hannah weg bij Doormeal en heeft ze een heel nieuw initiatief opgestart, namelijk de Notchie Foodgroup. Hier komen heerlijke soepen vandaan die vegan zijn en bovendien boordevol proteïne zitten.

Eerst even de winactie

Want daar zitten jullie natuurlijk op te wachten. Je kunt nu een exemplaar winnen van Hannah’s nieuwste boek. Het enige wat je hiervoor moet doen is hieronder achterlaten waarom jij graag Intermittent fasting zou willen uitproberen. En wie weet win jij een exemplaar van Intermittent Fasting doe je zo. Tot 1 maart zit er bij het boek trouwens ook een online cursus intermittent fasting. Altijd handig om het uit te proberen met wat extra steun van Hannah herself.

Tot zover de winactie dus.

Over naar het boek

Hannah en ik werkten de afgelopen jaren vaker samen. Na het Doormeal avontuur kwam daar haar eerste kookboek Personal Body Plan – The recipe Guide en High Proteïn. Voor beide boeken mocht ik de fotografie van de recepten verzorgen. En afgezien daarvan is het altijd een feestje om met Hannah samen te werken. Haar drive en enthousiasme zijn een voorbeeld voor velen!

Ook in Intermittent fasting doe je zo staan een aantal foto’s van mij die eerder gebruikt zijn in High Proteïn. Vandaar dat ik een extra kopie van het boek heb om weg te geven. Ik had m al zelf gekocht en was even vergeten dat ik nog een kopie zou krijgen van de uitgever. Haha… Bovendien wilde ik er zelf mee aan de slag.

Het boek is een uitgebreide gids om intermittent fasting zelf eens uit te proberen. Hannah geeft haar eigen ervaring en legt uit waarom ze van niet zo enthousiast naar heel enthousiast is gegaan. Het boek heeft bovendien 2 x 8 weekmenu’s (8 weken winter en 8 weken zomer), recepten, handige tips en tricks en boodschappenlijstjes.

intermitten fasting doe je zo

Cover Intermittent fasting doe je zo

Maak kans op dit fijne boek! of koop het meteen via de online boekenwinkel voor slechts € 15,99.

Check hier het boek.

De winactie loopt tot 21 januari. Daarna trek ik een winnaar uit de hoge hoed

Ik ben afgelopen maandag begonnen of eigenlijk pas serieus vandaag door allerlei werk en ik volg nu de menu’s van Hannah.

Al met al een aanrader en wil je het boek winnen? Laat me weten waarom en je doet mee met de loting!

Sharing is caring!

Dit vind je misschien ook leuk

34 comments

Kim Timmermans January 14, 2021 - 14:18

Wat een leuke winactie. Je kan natuurlijk veel online
Lezen over intermittend fasting, noem mij maar old fashioned, maar ik lees en leer nog steeds het liefst uit een boek, aantekeningen maken, recepten toevoegen. Ik wil intermittent fasting uitproberen om meer energie te krijgen en lekkerder in mijn vel te komen, een mooie bijkomstigheid zou zijn als ik ook nog 5 kg kan afvallen 😉

Charlotte January 14, 2021 - 19:13

Intermittent fasting die ik al poosje het heeft mij al zover gebracht qua gezondheid, helaas loop ik al poosje vast met intermittent fasting dat ik wel wat tips kan gebruiken… Dus if boel is van❤️te welkom… Oohh en ik kan t mooi gebruiken voor in mijn praktijk… Dus Yes please

Michaela van Lith January 14, 2021 - 14:27

Ik ben deze week net begonnen met IF en nog erg zoekende over het hoe en wat. Ik heb last van een traag werkende schildklier en hoop dat IF mij weer wat energie kan brengen en dat ik overall fitter wordt.

Margreet January 14, 2021 - 14:32

Misschien is dit iets voor mijn man om wat overtollige kilo’s (door reumamedicatie en minder sport mogelijkheden) kwijt te raken. Doe ik zelf ook lekker mee.

Petra January 14, 2021 - 16:09

Ja dat lijkt mij nou eens een goed idee om te doen. Altijd al eens willen proberen maar nooit de stap gezet. Dit boek zal voor mij zeker een grote hulp zijn! Kijk er nu al naar uit!!

Julia van empel January 15, 2021 - 22:42

Lijkt me leuk om te proberen. Heb gehoord dat gezond is. En ik wil ook een paar kilo’s kwijt

Marian Boonstra January 21, 2021 - 09:16

Lijkt mij heerlijk om de echt overtollige corona kilo’s kwijt te raken.
En ik moet een paar kilo’s kwijt ivm met een operatie die ik heb gehad.

Maike van Wezel January 14, 2021 - 14:33

Ik zou dit heel graag willen uitproberen om in deze gekke tijd toch nog die laatste kilo’s eraf proberen te krijgen.
Nu we meer thuis zitten en het verleidelijk is om meer/slechter te eten en we anders/minder sporten zou dit een uitkomst zijn

Marloes January 14, 2021 - 14:40

Om een beetje guidance te krijgen in de wereld van vasten en leuke recepten uit te proberen!

Henny Eizenga January 14, 2021 - 14:51

Heb al een tijdje intermittent fasting gedaan, maar door de corona is het slop er in gekomen en let ik nu niet veel meer op de voeding. Mijn bloedsuikers zijn daardoor ook veel te hoog. Werk al een paar jaar met Harriet Verkoelen ook met het vasten. Nog steeds geen resultaat helaas. Mijn gewicht schommelt al jaren om de 95 kilo dus veel te hoog en geen enkel dieet helpt mij. Eet ook al jarenlang koolhydraatarm en heb daar wel goed resultaat mee wat mijn medicijnen aangaat. Begon paar jaar terug met koolhydraatarm eten en ik ben nu echt wel een fan. Door om op advies van Harriet koolhydraatarm te gaan eten was ik binnen korte tijd af van het insuline spuiten. Ik ben geen kookster en alleenstaand (weduwe), leeftijd 80. Wil nu proberen of het boek van Hannah Vreugdenhil mij wat andere inspiratie kan geven. (P.S. gebruik nu 2 metformine per dag en daarbij 1 x per week injectie Ozempic 0.5 mg.)

Wendy January 14, 2021 - 14:58

Wat een mooie actie! Ik zou graag een kans maken om dit boek. Om wat handvaten te hebben om starten. Dit boek bied informatie incombinatie met gezonde recepten! Precies wat ik nu nodig heb. Het word tijd om het roer om te gooien! Gezonder te gaan eten en leven. If zou een mooie stap in de goede richting zijn om mee te starten!

Martine January 14, 2021 - 15:31

Ik ben al wel wat met IF bezig geweest, en nu wil ik het weer oppakken. Wat extra axhtergrondinformatie, praktische tips én weekmenu’s lijken me superhandig!

Elisa January 14, 2021 - 15:42

Na een jaar vol vage klachten van allergieën en chronische netelroos wil ik dit jaar vol goede moet beginnen om mijn lichaam te stimuleren in het zelf oplossen van de knelpunten. Ik weet zeker dat dit met if lukt maar want extra tips zou dit ontzetten handig zijn. LETS HOPE

Ingrid January 14, 2021 - 17:15

Dit boek zou ik graag winnen! Al meerdere keren begonnen maar omdat ik het gevoel heb het niet goed te doen toch weer gestopt. En dat terwijl ik denk dat het zo goed voor je lijf kan zijn!

Agnieszka January 14, 2021 - 18:00

Omdat ik 7 maanden geleden moeder ben geworden van Benjamin en merkt wel dat ik door Corona en niet meer werken op de markten dicht groeit

Lobke January 14, 2021 - 18:07

Wat een leuke actie! Ik wil intermittent fasting proberen omdat ik last heb van mijn pds en wisselend energieniveau en wil kijken of dit helpt. Ik eet nu al heel vroeg in de ochtend, maar dat levert juist vaak problemen op. Maar zonder eten in de vroege ochtend voel ik me ook belabberd. Ik hoop dat het boek met de menu’s me een beetje houvast geeft! En er gaat toch niks boven een boek fysiek in de handen vast hebben!

Hedwig January 14, 2021 - 18:53

Hey Simone,
In november de diagnose Hashimoto en Lupus gekregen.
Naar een diëtiste gegaan die zei me dat ik alvast glutenvrij en lactosevrij moet eten.
De volgende stap is IF Maar daar zie ik tegenop….Omdat ik het niet ken?Omdat ik erg wisselende werkuren heb?Omdat ik bang ben honger te hebben?
Zou er heel graag meer over weten dus zodat het misschien toch makkelijker is dan dat het nu voor mij lijkt te zijn

Nicole January 14, 2021 - 19:57

Om samen met mijn dochter en mijn gekke maar lieve zus gezond op gewicht te blijven en haar zo van die rare te snelle diëten af te houden

Rolinde January 14, 2021 - 21:00

Toffe actie Simone! Heel benieuwd naar alle tips en trucs in dit boek. Het lijkt me lastig om genoeg te blijven eten (met name proteïne) om mijn sport ritme te kunnen combineren met deze manier van eten. Heel benieuwd of er tips in dit boek staan waarmee het wel lukt, zonder de hele tijd een opgeblazen gevoel te hebben.

Anita H. January 14, 2021 - 23:20

Ik heb het ooit een tijd gedaan, in 2019. Maand of 3 / 4 denk ik. Ongeveer 2,5 kg afgevallen. Mislukt dus. Toen had ik nog geen boek; ik wil het zeker graag nog eens proberen. En dan met wat minder eetmomenten, want daar ging ik dan toch wel mee de fout in. Er moeten echt wat kilo’s af. Het gezondheidsaspect vind ik ook wel belangrijk.

Mirjam January 15, 2021 - 07:53

Jaaaaaa, deze wil ik graag!!

Mariska January 16, 2021 - 13:41

Dit boek lijkt mij erg tof om meer te weten te komen over deze manier van eten en gedragsverandering, buiten dat zou ik hiermee mijn ma ook kunnen helpen die erg zoekende is. Misschien is het boek net dat zetje wat zij kan gebruiken. Een handboek is altijd fijner lezen en te gebruiken dan via onlinekanalen. Zeker voor mijn moeder. Daarbij lijkt het mij erg prettig om handvaten te hebben qua recepten en tips.

Larissa January 17, 2021 - 09:10

Wat een superleuke actie! Ik IF al ….geen idee hoe lang, maar heb mij er nog nooit extra in verdiept qua voeding e.a. Ik doe maar wat ! Dus lijkt me wel eens tijd worden om mij er eens goed in te verdiepen! Dus kom maar op met dat boek!!!! Ik bedoel graag, alstublieft uhh dank u wel !!

Nina van Woensel January 17, 2021 - 10:02

Intermittent fasting? Wat is dat? Helpt dat mij eindelijk mijn ideale gewicht te bereiken en te behouden? Dan zou ik graag kans maken op het boek.
Groetjes! ( en bedankt voor al die lekkere recepten)

Gerjanne January 17, 2021 - 10:43

Oh ben heel benieuwd; ik doe zelf nog niet strikt aan IF, maar mijn partner wel. Dit boek zou ons allebei daar dus goed bij kunnen helpen 🙂
Hoop dat ik hem win 😉 zou een leuke verrassing zijn!

Jacqueline Schouten January 17, 2021 - 11:27

Leuke en nuttige winactie, ja intermittent fasting , lijkt mij heel nuttig om daar meer van te weten te komen, ik heb een nieuwe knie en de kilo’s die er nog op rusten zouden minder moeten, en natuurlijk een gezond lijf zodat je meer energie hebt en je een betere versie van jezelf wordt. 2020 lijkt mij een prima jaar om daar mee aan het stoeien te gaan. Gelukkig heb ik ook jouw recepten,Simone, die daar aan bijdrage.

Candice January 18, 2021 - 09:40

Lijkt me super interessant, hele leuke win actie! Ik ben altijd erg geïnteresseerd in gezonde voeding en leer graag elke dag bij. Jij inspireert me al een lange tijd met je lekkere recepten, bedankt daarvoor!!

Roos January 18, 2021 - 17:07

Ik doe zelf al ruim een jaar intermittent fasting, en het bevalt mij heel goed. Eet ‘s avonds na de avondmaaltijd niets meer, en kan dat rustig volhouden tot 12 uur ‘s middags de volgende dag. Zou wel graag tips willen om het wat afwisselender te maken, vooral voor mijn man, want hij houdt het nooit lang vol, en kan door nachtdiensten en lage motivatie voor sporten wel wat kilo’s kwijt! Zou erg graag willen dat hij wat gezonder ging leven, en ik vind het moeilijk hem te motiveren, heb al veel geprobeerd..

Margo January 19, 2021 - 17:08

Ik ben benieuwd, omdat het niet gaat om wat je eet maar wel wanneer en hoe lang je wel en niet eet.

Bea January 19, 2021 - 17:28

Ik wil graag afvallen en deze methode spreekt mij aan.

Jeanne January 19, 2021 - 18:10

Ik wil graag meer weten over intermittent fasting omdat ik denk dat het iets voor mij kan zijn 😉

René January 19, 2021 - 18:25

Leuke winactie. Ik doe mee, omdat ik graag meer wil weten over intermittent fasting.

Jolanda January 19, 2021 - 18:41

Mijn voornemen is om een aantal kilo’s kwijt te raken en ik hoop dat dit boek mij daarbij helpt.

Marjo January 19, 2021 - 18:46

Ik wil graag meer weten over de voordelen en natuurlijk wat ik moet doen.

Comments zijn gesloten