Menu
Gezondheid

Intermittent fasting doe je zo – winactie!

Intermittent fasting

Intermittent fasting doe je zo winactie!

De winnaar is gekozen van de actie: Jeanne is de winnaar!

Jaaa! Vandaag een leuke winactie waarbij je het gloednieuwe boek van Hannah Vreugdenhil kunt winnen: Intermittent Fasting doe je zo. Hannah leerde ik alweer jaren geleden kennen toen ze aan een van haar nieuwe uitdagingen begon: het opzetten van een maaltijdservice met gezonde maaltijden. Doormeal.

Ik deed daar de allereerste fotografie voor samen met Hannah. Het werd een doorslaand succes. Inmiddels is Hannah weg bij Doormeal en heeft ze een heel nieuw initiatief opgestart, namelijk de Notchie Foodgroup. Hier komen heerlijke soepen vandaan die vegan zijn en bovendien boordevol proteïne zitten.

Eerst even de winactie

Want daar zitten jullie natuurlijk op te wachten. Je kunt nu een exemplaar winnen van Hannah’s nieuwste boek. Het enige wat je hiervoor moet doen is hieronder achterlaten waarom jij graag Intermittent fasting zou willen uitproberen. En wie weet win jij een exemplaar van Intermittent Fasting doe je zo. Tot 1 maart zit er bij het boek trouwens ook een online cursus intermittent fasting. Altijd handig om het uit te proberen met wat extra steun van Hannah herself.

Tot zover de winactie dus.

Over naar het boek

Hannah en ik werkten de afgelopen jaren vaker samen. Na het Doormeal avontuur kwam daar haar eerste kookboek Personal Body Plan – The recipe Guide en High Proteïn. Voor beide boeken mocht ik de fotografie van de recepten verzorgen. En afgezien daarvan is het altijd een feestje om met Hannah samen te werken. Haar drive en enthousiasme zijn een voorbeeld voor velen!

Ook in Intermittent fasting doe je zo staan een aantal foto’s van mij die eerder gebruikt zijn in High Proteïn. Vandaar dat ik een extra kopie van het boek heb om weg te geven. Ik had m al zelf gekocht en was even vergeten dat ik nog een kopie zou krijgen van de uitgever. Haha… Bovendien wilde ik er zelf mee aan de slag.

Het boek is een uitgebreide gids om intermittent fasting zelf eens uit te proberen. Hannah geeft haar eigen ervaring en legt uit waarom ze van niet zo enthousiast naar heel enthousiast is gegaan. Het boek heeft bovendien 2 x 8 weekmenu’s (8 weken winter en 8 weken zomer), recepten, handige tips en tricks en boodschappenlijstjes.

intermitten fasting doe je zo

Cover Intermittent fasting doe je zo

Maak kans op dit fijne boek! of koop het meteen via de online boekenwinkel voor slechts € 15,99.

Check hier het boek.

De winactie loopt tot 21 januari. Daarna trek ik een winnaar uit de hoge hoed

Ik ben afgelopen maandag begonnen of eigenlijk pas serieus vandaag door allerlei werk en ik volg nu de menu’s van Hannah.

Al met al een aanrader en wil je het boek winnen? Laat me weten waarom en je doet mee met de loting!

Sharing is caring!