Menu
Lifestyle / Gezondheid

Doe de 21 dagen leefstijl challenge

Nieuw begin

leefstijl programma

Pfft. Ligt het aan mij of was deze kerst qua eten nog net even erger dan anders? Ik merk dat ik de controle kwijt ben. Ik vreet me letterlijk een slag ik de rondte.

Ik denk bovendien elke keer “ach nu kan het nog, straks is het 2021 en dan ‘mag’ het niet meer. Complete onzin natuurlijk. Maar wel als gevolg dat ik nu al voor de tweede dag op rij met een enorme volle maag naar bed ga. Toastjes, zalm, ham, kaas. Blegh…

Dat blegh denk ik nu hè. Morgen gedurende de dag ook nog maar morgenavond ben ik het weer vergeten. Zo gaat dat helaas.

Dus ondanks dat ik niet van de goede voornemens ben ga ik toch begin van komend jaar echt anders doen. Ik ga in ieder geval beginnen met de 21 dagen challenge. Die ik overigens zelf heb opgezet. Als je mee wilt doen? Het is dit jaar gratis tot 4 januari. Leek me wel een passend kadootje voor iedereen.

Inmiddels heb ik al tegen de 300 inschrijvingen (!) dus ik denk dat ik niet de enige ben die behoefte heeft aan weer wat meer regelmaat, gezonder eten en niet meer dat snaaien. Haha. 🙂

Ik denk dat mijn grootste probleem de avonden zijn. Als ik lekker op de bank hang. Daar hoort een snackje bij. Althans zo voelt het wel altijd. Frustrerend want ik voel me er echt niet perse lekker bij. Af en toe een snackje is natuurlijk prima maar zoals ik nu bezig ben lijkt het meer een soort proppen dan snacken.

Tijdens de 21 dagen leefstijl challenge ga je aan de slag met je voeding en eetgewoontes. En je leefstijl en beweging. Het is absoluut geen sport programma. Daar ben ik niet voor opgeleid maar er staan wel allerlei motiverende tips in om mee aan de slag te gaan. Die kun je naar eigen keus invullen. In het programma zitten drie weekmenu’s om ook meteen lekkere recepten te hebben om mee te werken.

Het nieuwe jaar is nog niet begonnen maar ik denk dat ik al een voorzetje neem. Ik ben wel een beetje klaar met al dat slechte voer. Voel me net een tonnetje op het moment.

Wil je meedoen aan de 21 dagen leefstijl challenge? Je kunt je hier gratis opgeven! (zorg wel dat je je opgeeft voor 4 januari. Hierna zijn de kosten € 25,- pp) Ik zal vanaf volgende week ook hier interessante artikelen plaatsen over voeding, eetgewoontes en meer. En linken naar bijpassende recepten op Simone’s Kitchen. De recepten post ik niet hier. Dat zou een beetje dubbel worden.

Check hier alle posts over gezondheid op de site.

Sharing is caring!

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.