Menu
Fitness

De nieuwe sportsensatie van Almere

De nieuwe sportsensatie van Almere!

Een beetje bevooroordeeld ben ik natuurlijk wel, aangezien ik zelf al een hele tijd train bij Urban Gym in Almere en de laatste maanden werd er keihard gewerkt aan een nieuwe ruimte. Een ruimte waar je een hele nieuwe sportsensatie aan de lijve kunt ondervinden. Het filmpje hieronder laat eigenlijk nog het beste zien waar het over gaat.

De sfeer van een nachtclub in de sportschool

De ruimte is donker en wordt verlicht met diverse kleuren led. Boven op de balustrade staat een DJ met live muziek en zweept je op terwijl je een pittige training doet onder begeleiding van een van de trainers van Urban Gym. Een Hit (High Intensity Interval) training zoals je nog niet elders in Nederland kunt doen.

Zweten!

Er wordt dan ook flink gezweet maar desondanks is de training voor iedereen te volgen; beginner of gevorderde, want het is makkelijk om aan te passen naar je eigen vermogen. Ren je minder hard op de loopband, dan kun je ook een pittige wandeling ervan maken. En in de speciale bankjes vind je gewichten voor elk niveau terug.

Je kunt een proefles proberen en bovendien heb je voor het volgen van de trainingen geen abonnement nodig. De trainingen werken met een strippenkaart en hoe vaker je traint, des te goedkoper het wordt. Ik zeg waar wacht je nog op?

Behalve de HIT-IT training kun je bij Urban Gym natuurlijk ook nog steeds terecht voor een training op maat. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Sharing is caring!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.